KEPEÄN KUPLIVA AVIOEROROMAANI!

Nyt hyrisyttää, koska ensimmäinen arvio kirjastani on julkaistu - ja tietysti Savon Sanomissa!

Juttu on maksumuurin takana, mutta tässäpä tärkeimmät Johanna Suomisen arviosta, joka julkaistiin 28.5.2020:

"Kepeän kupliva avioeroromaani"

"Marja Kankaan teos säilyttää itseironisen otteensa loppuun saakka."

"Marja Kankaan Miestä näkyvissä on hersyvä esikoisteos, joka kertoo eräänlaisen avioerotarinan. Nyt ei tarvitse nyyhkiä mukana sydänsuruissa, vaan päinvastoin. Sinänsä rankka aihe, avioero ja kriisi, on tällä kertaa hauskaa, kevyttä luettavaa."

"Käsikirjoitus voitti viime vuonna WSOY:n ja Prisman järjestämän Tarinan viemää -kirjoituskilpailun, jossa haettiin ihmissuhteita käsittelevää viihteellistä lukuromaania. En ihmettele Kankaan voittoa lainkaan, sillä omassa chick lit -genressään teos on vallan mainio."

"Sirkku on kaupunginteatterin näyttelijä, jonka työ osoittautuu erityisen kiinnostavaksi. Itselleni parasta antia kirjassa onkin juuri teatteri. Kokeellisen nykyteatteriesityksen valmistelu kasvaa hillittömiin mittoihin, ja täysin absurdi meininki on ratkiriemukasta. Kangas on kirjoittamisen ja teatterin opettaja, ja hän onnistuu luomaan todella kutkuttavan kuvan teatterimaailmasta termeineen ja käytäntöineen, osuvia piikkejä unohtamatta."

Kirja on ennakkomyynnissä Prismoissa ja 15.6. alkaen sitten ihan kaikkialla. Pidän myös virtuaalijulkkarit, joista ilmoittelen piakkoin! Jiihaa!