ESIKOINEN ULKONA!

Scroll down for English!


Esikoisromaanini Miestä näkyvissä on vihdoin pullahtanut ulos! Uudenmaan karsinassa satoi luntakin, joten fiilikset on kuten jouluaattona konsanaan. Käsissä kova paketti! Ja kansi on kaunis kuin karkki! Turkoosit paffikannet! Aah!


Tuntuu hellältä. Lauseita, kappaleita, kohtauksia on hinkattu pitkään. Huomaan pari virhettä, mutta annan ne itselleni välittömästi anteeksi. Nauran välillä ääneen - omalle kirjalleni, minä, vaikka tunnen tekstin tarkkaan!


Juhlistan asiaa syömällä sipsejä ja hymyilemällä itsekseni.

Luen jännittyneenä ensimmäisiä lukijapalautteita, siis ystävieni ja tuttavieni viestejä. Lähipiirin kommentit ovat tietysti puolueellisia. Yksi asia tuntuu lukukokemuksia kuitenkin yhdistävän: kirjaa ei malta laskea käsistään. Iik! IIK!


Kirja on nyt ensimmäiset kaksi kuukautta saatavilla vain Prismasta, sillä voitin S-ryhmän ja WSOY:n järjestämän Tarinan viemää kilpailun. Mutta ei hätää - sitä saa myös Prisman verkkokaupasta, jos supermarketissa samoileminen ei oo just nyt sun juttu. Saatavilla on myös ihanan Minttu Mustakallion lukema äänikirjaversio sekä e-kirja. Suunnittelen virtuaalikekkerien järjestämistä, joten jos etäjuhliminen kiinnostaa niin pysy kanavalla. Tiedotan asiasta ainakin Facebookin sivullani. Toivottavasti nähdään siellä!


ENG: My debut novel 'The Only Way Is Up' is out!


I started the writing process in November 2015 so it is such a pleasure to finally have the real book in my hands. I am also excited for I have received some feedback, although my friends who have now read it are of course on my side. Anyway, they seem to agree on one thing: that you don't want to stop reading it!


Since I won the competition organized by Prisma & my publishing house WSOY, it will be available only in Prisma for the first two months. In June it will hopefully conquer the world! Or at least the bookstores in Finland! I am planning to have some kind of a virtual party soon, so if you are interested in long-distance-partying, stay tuned. I'll inform about it on my Facebook. I hope to see you soon!


Esikoiskirjailijan etapit:

1. Kesällä 2016 leikin kirjailijaa Barcelonassa ja join cafe con lechea Plaza de Virreinan terassilla.

2. Kesäkuussa 2019 kättelin kustantajani Anna-Riikka Carlsonin kanssa ja allekirjoitimme kustannussopimuksen.

3. Huhtikuussa 2020 kirjoneulevillasukkani kohtasivat laatikollisen tekijänkappaleita.

// Some steps of a debut writer:

1. In summer 2016 I enjoyed a cafe con leche in a terrace in Plaza de Virreina, Barcelona and tried to look like a cool writer.

2. In June 2019 I shook hands with Anna-Riikka Carlson, my publisher at WSOY. We signed a publishing contract.

3. In April 2020 my woolen socks met with a box full of MY BOOKS!

© 2021 Marja Kangas