OHUESSA YLÄPILVESSÄ! / Up in the clouds!

I as still up in the clouds after Monday's publication party! It was sooo nice to "see" so many friends of mine participating in my Instagram live! I never thought that having a publication party on Instagram - I mean talking alone to my phone - would feel so intimate and loving. It is becoming clear that there's no distance, we're all one! (I'll talk more about that in my second book...!) I talked about my writing process, read some favourite parts and ate candy and drank prosecco!


Today I had a zoom conversation about women' fiction, romance and strong female characters with Sweden's romance queen and best-selling author Simona Ahrnstedt. Publisher Leena Balme interviewed us about for example writing sex scenes... So much gratitude for the inspiring and funny conversation!

Olen edelleen ohuessa yläpilvessä. Maanantain Insta-julkkarit nimittäin jätti minut ns. henkiseen seisokkiin. Oli ihanaa, että niin moni tuli virtuaalisesti paikalle - ja varsinkin, että niin moni sellainen kaveri, jota en ole nähnyt piiiitkään aikaan, tuli kippistelemään laatikkoviininsä kanssa! Kertoilin kirjoitusprosessista, luin muutaman suosikkikohtani ja söin sipsejä ja irtokarkkeja. Niin ja kruunasin itseni kirjailijaksi. Julkkarijuomana oli tietty prosecco.


Tänään olin mukana zoom-keskustelussa. WSOY:n ulkomaisen kaunokirjallisuuden kustantaja Leena Balme haastatteli minua ja Ruotsin "romantiikan kuningatarta" Simona Ahrnstedtiä, jolta on pian tulossa uusi kirja suomeksi. Oli antoisaa keskustella best-sellerikirjailijan kanssa mm. seksikohtausten kirjoittamisesta. Jäin miettimään Simonan pointtia naiskirjailijoiden kategorisoimisesta: meillä on olemassa "womens' fiction" ja sitten meillä on - tadaa - ihan vaan "fiction"! Niimpä - say no more! Luin viime viiikolla Simonan kirjan Vain yksi yö, joka koukutti ja yllätti monessa kohtaa niin, että haukoin henkeä. Todella taitavaa ja tehokasta juonenkäänteiden kirjoittamista! Aion heinäkuussa lojua mökkilaiturilla ja lukea muutaman Simonan kirjan lisää.© 2021 Marja Kangas