Tulossa virtuaalijulkkarit!


Esikoiskirjani MIESTÄ NÄKYVISSÄ julkaistaan vihdoin ihan täysvirallisesti ja sen takia täytyy laittaa kuningattaren kruunu päähän ja pitää juhlat! Meillä on tää koronahässäkkä eikä saada olla liian lähellä, joten juhlat tapahtuvat virtuaalisesti Instagram-tililläni (authormarjakangas) maanantaina 15.6. klo 19-20. Nyt siis voit osallistua julkkareihini vaikka futonilla maaten, yksin yksiössä tai vaikka Suomen Lapissa.


Tässä linkki mun Instagram-profiiliin (käsittääkseni liveä pääsee seuraamaan vain puhelimella, mutta voihan sitä kokeilla nettiselaimenkin kautta): https://www.instagram.com/authormarjakangas/


Aion lärpättää kirjani syntyvaiheista ja lukea jokusen oman suosikkikohtani ääneen. Ja juon kanssanne proseccoa, koska MINÄ OLEN KIRJOITTANUT KIRJAN! IIIK! Varaan myös sipsejä käden ulottuville. Lisäksi otan vastaan onnitteluja: saa lähettää etukäteen ja saa lähettää liven aikana. Jos joku haluaa tulla onnittelemaan ihan the liveen niin sekin onnistuu, viesteillään siitä Instan kautta.


Pukukoodi on vapaa, onnellisuusvaatteet (ja hääpukukin) ok.


ETÄ-TERVETULOA JULKKAREIHINI!